Betaling

Betaling

ModeSalg tilbyder en række betalingsmetoder til din bekvemmelighed. Vi tilbyder følgende betalingsmetoder baseret på sikkerhedshensyn:

Paypal: Verdens førende og velkendte betalingsmetode, PayPal dækker over 200 lande og mere end 100 valutaer. PayPal er den sikreste, enkle og bekvemme måde at betale.

Kreditkort: Den mest populære betalingsmetode i verden, baseret på et stærkt sikkerhedssystem. Vi accepterer Visa, MasterCard og American Express kredit- og betalingskortbetalinger.

Western Union & MoneyGram & Bank Transfer: Disse betalingsmetoder er det bedste valg for engroskunder og den måde, store penge handles på.

Vi har et stærkt teknisk team og den sikreste teknologi, vi bruger Secure Sockets Layer (SSL) kryptering til beskyttelse. Brug SSL (Secure Sockets Layer) -kryptering, når du overfører bestemte typer oplysninger, f.eks. Finansiel serviceinformation eller betalingsoplysninger. Enhver ordre er krypteret af SSL på tidspunktet for checkout betaling. Denne SSL-teknologi bruges til at forhindre, at denne information bliver opsnappet og læst, mens den overføres via internettet. Sørg for, at hver kundes betaling er sikker.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os. Vores stærke salgs- og kundeserviceteam venter på dig.