Retur

Retur

Vores mål er at give dig kvalitetsprodukter til en lav pris. Vi håber meget, at du er tilfreds med vores produkter, men hvis du ikke kan lide de produkter, du køber, skal du ikke bekymre dig, du kan returnere produkterne til os inden for 30 dage efter modtagelsen af ​​varerne.

30-dages retur- og udvekslingsgaranti
Hvis du skifter mening om at købe produkter fra os, kan du returnere dem inden for 30 dage efter modtagelsen af ​​varerne. Kontakt os venligst for den rigtige returadresse. Retur skal være i overensstemmelse med varens helt nye betingelser, ellers kan vi returnere det til dig på bekostning af nogen, og vil ikke blive refunderet.

Læs venligst følgende noter omhyggeligt for at returnere din ordre hurtigere:

    Hele retur- / udvekslingsordren skal sendes til en af ​​vores udpegede adresser. Så vær venlig at kontakte os inden du vælger en retur!

    Retur skal ske inden 30 dage efter modtagelsen af ​​varerne for at få tilbagebetalt restitutionen i den oprindelige betalingsform.

    Retur / Udveksling varer skal være uberørt og have nye betingelser for den originale etiket.

    Retur fragtomkostninger bæres af køberen.

    Restitutionen behandles i form af betaling, der anvendes i den oprindelige ordre. For kreditkort refusion, bedes du give et kreditkort for 1-2 faktureringscykler, der vises på din regning.

    Retur skal ske i overensstemmelse med vores returadresse.

    Kontakt venligst vores kundeservice, før du vælger at vende tilbage, vores kundeservice vil vejlede dig, hvordan du vender tilbage

    De udvekslede varer skal returneres i den originale boks og boks og skal indeholde alle de originale tags.

    De returnerede varer skal være slidte, intakte og rene.

    Venligst hold produktets originale udseende tilbage.
   
    Alle smykker, undertøj, undertøj, badetøj og andre intime tøj kan ikke returneres.
   
    Bemærk venligst, at fragtomkostningerne ved afkastet afholdes af kunden.

    Venligst returner ikke adressen på pakken selv, da det er forkert, og ordren bliver ikke behandlet. Sørg for at kontakte vores kundeservice på returtidspunktet.

    Efter returneringen er kunden ansvarlig for at underrette os om sporingsnummeret for den returnerede pakke.
   
    Vær venlig at kontakte vores kundeserviceteam for at fortælle os grunden til afkastet, vi kan fortælle dig den rigtige returadresse.

    Sørg for at fortælle os sporingsnummeret på din returpakke. Vi sporer online baseret på nummeret og den operatør du giver. Dette vil hjælpe os med at behandle refusionen så hurtigt som muligt.

    For eventuelle defekte eller beskadigede genstande skal du vedlægge en beskrivelse af problemet og et beskadiget billede.

Udvekslinger håndteres som om de blev returneret. Hvis du kan lide de produkter, du modtager, men har brug for forskellige størrelser eller modeller, bedes du følge instruktionerne om returnering ovenfor og blot ombestille det korrekte produkt på vores hjemmeside. Vi behandler afkast baseret på specifikke forhold, og det endelige mål er at tilfredsstille vores kunder.

Tilbagebetale
Når vi modtager og kontrollerer dit retur, sender vi dig en email, der meddeler dig, at vi har modtaget det returnerede produkt. Vi vil også meddele dig at godkende eller afvise restitutionen.
Hvis du er godkendt, behandler vi din refusion inden for 1-2 arbejdsdage, og refusionen tilbagebetales til din konto. Hvis du betaler via PayPal, vises refusionen som din kontosaldo. Hvis du betaler med et kredit- / betalingskort, refunderes refusionen til din bankkonto. Hvis du ikke har modtaget en restitution, bedes du kontakte os eller din kortudbyder.

Vi forbeholder os ret til at ændre denne returpolitik uden forudgående varsel. Hvis du har flere spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice, vi vil tjene dig helhjertet.